Placeholder Image

דוא"ל
ella.klik@biu.ac.il
    קורות חיים

אלה קליק היא מרצה בתכנית לפרשנות ותרבות באוניברסיטת בר-אילן. כחוקרת מדיה, תחומי המחקר שלה כוללים היסטוריה של טכנולוגיות, תאוריות של מדיה, עתידנות ואסתטיקה דיגיטלית. מחקריה הופיעו ב: Memory Studies, Television & New Media, New Media & Society . היא עובדת על ספרה ,Undoings: Erasure and Negative Media Theory, החוקר את התנאים החומריים והכלכליים של עיצוב ושימוש בטכנולוגיות הקלטה נמחקות. באמצעות תמיכת קרן עזריאלי, פרויקט המחקר הבא שלה יבחן באופן ביקורתי צורות אחסון מידע חדשות וספקולטיביות, אפילו בחלל החיצון.

אלה שהתה ולימדה במגוון מוסדות מחקר אקדמיים בכללם בתוכנית לעמיתים במדעי הרוח והחברה באוניברסיטת דרום קליפורניה (בשותפות עם בית הספר לקולנוע), האקדמיה ע״ש פולונסקי ללימודים מתקדמים במדעי הרוח והחברה במכון ון ליר, אמנויות מדיה אינטראקטיביות באוניברסיטת ניו יורק בשנחאי, ובמכון למדעי האדם בוינה. את הדוקטורט היא כתבה במחלקה למדיה, תרבות ותקשורת באוניברסיטת ניו יורק.

אתר אינטרנט אישי: https://www.ellaklik.com/

תאריך עדכון אחרון : 28/09/2023